weken
2
8
Dagen
0
4
uren
0
6
minuten
5
9
seconden
4
5

Een evenement van deze omvang is niet te realiseren zonder de medewerking van vrijwilligers. De vrijwilligers die zich opgeven worden ingezet voor diverse activiteiten. Hieronder een overzicht van de taken en andere bruikbare informatie voor de vrijwilligers.

Taken:

Post

De meeste mensen worden in het parcours ingezet om een post bij een hindernis te bezetten. De taak van een post is de lopers te instrueren hoe de hindernis genomen moet worden. Verder signaleert de post eventuele onrechtmatigheden en meldt deze aan de organisatie. Indien een   hindernis geheel niet of niet reglementair genomen wordt, moet de post het rode armbandje van de loper innemen zodat de loper niet meer voor kwalificatie in aanmerking komt.

T-Shirts

Een mogelijk andere taak is het assisteren bij het uitreiken van de T-Shirts en rode armbanden voor de lopers.

Verkeersregelaars

Ook zijn er diverse mensen nodig die het verkeer regelen bij de oversteekplaatsen waar het parcours van de lopers de verkeerswegen kruist.

Verversing

Tijdens de run komen de lopers een aantal drinkposten tegen, waar ze iets kunnen drinken en/of eten. Ook daar is assistentie welkom.

Horeca

Alle vrijwilligers krijgen 2 consumptiebonnen. Deze kunnen worden ingewisseld op de SSV baan.

Bezemlopers

Als men zich niet geroepen voelt om mee te doen met de survivalrun, maar toch de run van heel dichtbij mee wil maken, kan zich opgeven als bezemloper. Hij of zij krijgt dan de taak om achter de laatste deelnemer in het veld te gaan lopen om aan te geven waar “de staart” van het lopers veld is. De bezemloper hoeft niet de hindernissen te nemen, maar legt wel dezelfde afstand af als de deelnemende lopers.

Parcoursbouw

Mensen die meer zien in het helpen bij het bouwen en onderhouden en afbreken van het parcours na de run, kunnen het beste een aantal weken van tevoren contact opnemen met de organisatie.

Tijdwaarneming

Om te zorgen dat de tijden goed worden geregistreerd is een accurate waarneming van de tijd en startnummers van de lopers noodzakelijk. Ook kunnen bij de finish de rode armbandjes worden   ingenomen en overhandigd aan de jury.

Melden

Op donderdag 8 september en vrijdag 9 september wordt om 19.30 uur een informatieavond gegeven in de kantine van de SAV. Iedereen wordt persoonlijk ingelicht over de meldingstijd op zondag.

Lunchpakket

Vrijwilligers krijgen bij aanvang een best lunchpakket overhandigd met als inhoud: broodjes, fruit, blikje drinken en iets te snoepen.

Kleding

Kijk de dag van tevoren naar de weerberichten hoe het weer wordt op de dag van de run. Het kan deze maand alle kanten op, dus houdt rekening met regen (regenkleding/paraplu) kou (warme trui/jas) of juist warmte (T-shirt/zonnebril). Van de organisatie krijgt de vrijwilliger een T-shirt overhandigd om zodoende herkenbaar te zijn voor zowel de lopers als de toeschouwers.

Mobiele telefoon

Indien men in het bezit is van een mobiele telefoon is het verstandig om deze mee te nemen. In geval van calamiteiten of als er andere dringende zaken zijn kan er contact opgenomen worden met iemand van de organisatie.

Contactpersoon

De contactpersoon van SSV voor de vrijwilligers is:

Jos timmerman & Ramon Mol.

E-mai: vrijwilliger@ssv-oerbos.nl